Një shtetase e Islandës ka raportuar në polici se është dhunuar nga një person. Në lidhje me rastin janë intervistuar disa dëshmitarë. Në konsultim me prokurorin kujdestar, i dyshuari është arrestuar dhe është ndaluar në qendrën e mbajtjes për 48 orë, ndërsa viktima dërgohet për ekzaminim mjekësor.

Rasti është duke u hetuar, thuhet në raportin e policisë së Kosovës.