Më 26.07.2021 në ora 23.20, efektivët e policisë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria personat D.I. (32) dhe H.M. (39) të dy nga Gostivari, për arsye se tek ata është gjetë heroinë informon Ts. Ata janë mbajtë në Stacionin Policor Gostivar për pastrimin dhe dokumentimin e rastit, i cili do të pasohet nga një parashtresë adekuate.Ts