Një aksident i rëndë ka ndodhur para disa minutave në rrugën lokale nga fshati Radiovcë për në fshatin Çegran.

Sipas dëshmitarëve okularë aksidenti ka ndodhur në mes një veture Golf me targa vendore dhe një veture me targa të Gjermanisë.

Në aksident, sipas dëshmitarëve, ka edhe persona të lënduar.