Zaev dhe Spasovski dhanë pasaporta për mafiozë botërorë, e tani nuk ka dokumente udhëtimi për qytetarët e vendit, kanë kritikuar edhe nga VMRO-DPMNE-ja opozitare.

“MPB dhe Spasovski solli vendim se pasaportat me afat të skaduar do të vlejnë deri në fund të vitit, duke i lënë qytetarët pa dokument të vlefshëm me të cilën mund të udhëtohet jashtë”, thonë nga VMRO-DPMNE, sipas të cilës minsitri Spasovski mund të jep garanci vetëm për hyrje në Maqedoni, por nuk garantohet se qytetarët e vendit me afat të skaduar do të pranohet në kufi- thone nga VMRO-DPMNE.