Aktori e regjisori Buddy Van Horn ka vdekur në moshën 92 vjeçare.

Gjatë karrierës së tij ka punuar më shumë se tridhjetë filma.

The Clint Eastwood Archive: Buddy Van Horn: My life as Clint Eastwood’s stuntman
Ndër filmat që ka kontribuar janë: Eastwood Pink Cadillac, Any Where Way You dhe The Dead Pool.

Puna e tij iu pëlqente të gjithëve, duke u treguar profesionist i vërtetë.