Kryetarja e Komunës së Tetovës bashkë me drejtorin e NP “Rrugët e Maqedonisë së Veriut”Bekim Memeti kanë vazhduar me realizimin e projekteve infrastrukturore në zonën e Malësisë së Tetovës duke përmbushur premtimet e tyre në këtë drejtim informon Tetovasot

Kryetarja Arifi ri të ditur se sot është asfaltuar rruga që premtuam nga ura e fshatit deri tek Xhamia. Bekatonizimi dhe disa pjesë tjera të investimeve janë në vijim e sipër.Kjo është realizuar në Brodec.

Gjithashtu funksionalizimi i qendrës për qëndrim ditorë për fëmijët e fshatit tashmë është çështje e kryer.

Rruga e asfaltuar është në gjatësi prej 700m.
Shumë shpejt vazhdojmë edhe me asfaltimin e rrugës për në fshatin Veshallë.

Falenderoj me drejtorin e Ndërmarjes “Publike për “Rrugë Shtetrore” Ejup Rustemin dhe drejtorin “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memetin për financimin dhe realizimin e projektit u shpreh Arifi.Tetovasot