Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka vizituar Kopshtin për fëmijë “Rinia” me rastin e Ditës Botërore të fëmijëve informon Tetovasot

Arifi i ka quajtur fëmijët buzëqeshja dhe gëzimi ynë!duke ua uruar këtë ditë të veçantë të tyre pra, Ditën botërore të fëmijëve!

Kopshti për fëmijë “Rinia” në Tetovë, sot me një program të pasur artistik me fëmijët, shënoi këtë ditë shumë të veçantë për më të dashurit tanë. u shpreh Teuta Arifi

Deri tani në Tetovë dhe rrethin janë hapur 11 Qendra të tilla për përkujdesje të sigurt, qëndrim dhe edukim të fëmijëve ndërsa më e fundit ishte ajo në fshatin Brodec. Poashtu janë rikonstruuar të gjitha çerdhet në Tetovë. Tetovasot

https://www.facebook.com/watch/?v=1198776190543388