Dje 01.06.2021 në ora 17.10 në SPB Tetovë, personi B.M. (30) nga Reçica e Vogël e Tetovës, ka raportuar se në guroren e tij në yonën e Dëbërcës së Tetovës punonjësi i tij M.A. nga Çiflik i Tetovës ka qenë i sulmuar fizikisht nga personat H.B., N.B., S.B. dhe IB, të cilët gjatë sulmit kishin përdorë mjete të ndryshme ndërtimi. Vendi i ngjarjes është inspektua nga ekipi inspektues nga SPB Tetovë dhe po merren masa për pastrimin dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të përgaditet parashtresë adekuate.Ts