Është kryer me sukses aksioni i shpëtimit në afërsi të Q.T “Mavrovasja”, transmeton Alsat. I riu i cili tentoi të vetëvritej nga ballkoni i ndërtesës në hyrje të Çarshisë së Shkupit është shpëtuar. Policia ka arritur ta bind që të heq dorë nga qëllimi për tu vetëvra. Aksioni ka zgjatur disa orë, derisa në afërsi të godinës u vendos edhe dyshek për shpëtim. Në terren përpos policisë, kishte ekipe edhe të zjarrfikësve si dhe të mjekëve nga Ndihma e Shpejtë.