Lëvizja BESA ka vazhduar me ristrukturimin e nëndegëve në kuadër të procesit të riorganizimit të strukturave të partisë.

Sonte u themelua nëndega ZLM në Çair, nëndega e Çiflikut në Zhelinë, nëndegat Raven, Vrutok dhe Reçan në Gostivar dhe nëndega Gam Gam në Tetovë.

Ajo që bie në sy është prezenca masovike e kuvendarëve dhe interesimi i madh i njerëzve për t’u inkuadruar në Lëvizjen BESA.