Hoxhë Shefqet Krasniqi ishte mysafir këtë javë në emisionin Kojshia Show që shfaqet çdo të diel në RTK.
Shefqet Krasniqi, me të hyrë në emision, ndërpret emisionin dhe i heq Unazën e Martesës Moderatorit.

Shokohet moderatori nga ky veprim i hoxhës!

Ndiqeni minutën e parë të emisionit për ta parë këtë moment!