Pasi sot një sms e shpërndarë nga ministria e arsimit dhe shkencës me gabime të shumta drejtshkrimore, zv/ministri i arsimit, Arafat Shabani ka reaguar në rrjetin social Facebook, duke thënë se ky gabim nuk është i MASH-it por i operatoratorëve celularë.

Ja reagimi i tij:
Të nderuar,
Ministria e Arsimit dhe Shkencës ju dërgoi prindërve në të gjitha gjuhët e mësimit një mesazh në mënyrën e duhur në të gjitha gjuhët.
Si u mor mesazhi tek përdoruesit, ju lutemi merrni më shumë informacione nga operatorët celularë.

Për korrektësi mesazhi që dërgoi MASH në gjuhën shqipe është si më poshtë:
Të nderuar prindër, dëshiroj të ju falenderoj për mbështetjen që e dhatë për realizimin e suksesshëm të këtij viti shkollor me sfida të shumta për të gjithë. Me respekt, MASH