Nga 3680 testet e kryera në 24 orët e fundit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Ministria e Shëndetësisë ka regjistruar 19 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19, dhe atë: Shkup-7, Kumanovë-4, Kriva Pallankë-3, Tetovë-1, Prilep-1, Ohër-1, Strumicë-1 dhe Kërçovë . Ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë për shërimin e 14 pacientëve, ndërsa 2 të tjerë kanë humbur betejën me Kovid-19.