Ende vera nuk është futur mirë. Temperaturat janë normale, por jo në futboll. Shumë klube të mëdha kanë ndryshuar trajnerët dhe e njëjta gjë mund të ndodhë edhe te PSG.

Mauricio Pochettino mund të largohet pas gjashtë muajsh. Prej ditësh ka pasur shumë zëra. Një nga gazetat më të mëdha në Francë, Liberation”, shkruan se argjentinasi dëshiron të largohet.