Në Lumin Otava të Ontarios, në Kanada janë kapur pamjet e një momenti të frikshëm.

Në videon e publikuar nga Daily Mal shihet përplasja e dy motorëve të ujit.

Pas përplasjes, dy drejtuesit “fluturojnë” në ajër, por për fat pa pësuar dëmtime serioze.

Pas incidentit, ata thanë se diçka të tillë e kishin parë në internet dhe donin ta provonin.

Për më tepër shikoni videon.