Oriola Marashi nuk është vetëm vetë e bukur

E tillë është edhe motra e saj.

Edhe pse ajo ende ka një llogari privat në Instagram dhe quhet Xhulia Marashi, Oriola ka treguar se përpos asaj edhe motra është një modele dhe vajzë super seksi.

“Motrat Marashi”, ka shkruar ajo poshtë këtyre fotografive që i ka bërë fotografi Juxhin Kurti.