LAS VEGAS – Një adoleshente në Henderson kërkoi një shpëtim zjarrfikës pasi ajo kishte ngecur në një oxhak të martën në mëngjes.

Vajza u përpoq të hynte brenda shtëpisë së saj duke u ngjitur në oxhakun e shtëpisë dhe ngeci pikërisht mbi kanalin e tymit.