Dolën nga programi çift.

Por si duket dyshja ishin asnjëherë të lidhur mes vetë.

“Çifti” Ola dhe turku Murati që nga dalja e tyre ata asnjëherë nuk u shfaqen bashkë.

Mandej as në një fotografi të vetme.

Për shkak të këtij detaji shumë fansa aluduan se ata mund t’i kenë dhënë fund lidhjes së tyre.

Megjithatë mbetet të shihet në vazhdim.