Në katër vitet e qeverisjes së Zaevit, shteti po shënon sukses historik, të u kundërpërgjigjën nga LSDM-ja. Si shembull, ata theksuan anëtarësimin në NATO dhe se vendi po shkon drejt Bashkimit Evropian. Ata nuk besojnë në njoftimet e Mickoskit për shumicë të re parlamentare.

“Në filmat për shumicën e re parlamentare, që Mickoski ka bërë me muaj, ata nuk besojnë as në “Oborrin e bardhë”. Përsëritja e gënjeshtrave si papagall nuk do t’i sjellë asgjë tjetër veçse një humbje tjetër. Nëse Mickoski me të vërtetë ka punuar për shumicë të re parlamentare çdo ditë për këto katër vjet, ato janë 1460 dështime personale deri më tani. Me këtë qasje të tij, Mickoski duhet ta dijë se ai do të flejë edhe gjatë kohë dhe do të zgjohet me mendimin e kryeministrit Zoran Zaev”