Nga 2887 teste të kryera në 24 orët e fundit, 28 persona kanë rezultuar pozitiv me koronavirus dhe atë: Shkup-9, Kumanovë-4, Tetovë-4, Kërçovë-5, Prilep-2, Ohër-2, Shtip-1 dhe Strumicë-1. Ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë se 34 persona janë shëruar nga Kovid-19. Gjatë 24 orëve të fundit nuk është regjistruar asnjë viktimë.