Nga 3529 teste të kryera gjatë 24 orëve të fundit 10 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19 dhe atë: Shkup-2, Kumanopvë-2, Prilep-2, Gostivar-1, Ohër-1, Kriva Pallankë-1 dhe Kratovë 1 rast. Në ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë se janë shëruar 18 pacientë ndërsa nuk është regjistruar asnjë viktimë.