Komuna e Çairit ka vazhduar aktivitetet e rregullta për mirëmbajtjen e pastërtisë në lagjet e kësaj komune. ‘Pastërtia, prioritet i komunës tonë’, thuhet në njoftimin e komunës së Çairit, transmeton aktuale.mk.

🟢Gjatë ditës dhe mbrëmjes së djeshme bashkë me ekipet e NP “Higjiena Komunale”, pastruam dhe dezinfektuam shtegun për këmbësorë që çon drejt Çarshisë së Vjetër nga pjesa e përparme e tregut të Bit Pazarit.

✅Mirëmbajtja e mjedisit të pastërt dhe të shëndoshë, është gjithmonë prioritet i Komunës sonë.