Vallandova dhe Dibra janë qytetet me vetëm një rast aktiv të coronavirusit.

Në Bogdanci, Probishtip dhe Berovë ka nga 2 raste aktive, ndërsa nga 3 raste aktive ka në Kriva Pallankë, Makedonski Brod dhe Demir Hisa.

Krusheva ka 4 raste, Makedonska Kamenica ka 5.

Dojrani, Pehçeva dhe Demir Kapia janë qytete me asnjë rast aktiv me coronavirus.

Deri më tani gjithsej janë kryer 802.272 teste për Covid-19.

Që nga fillimii pandemisë në Maqedoni janë diagnistifikuar gjithsej 155.345 pacientë me COVID-19, ndërsa prej tyre 148.846 janë shëruar dhe 5.429 kanë humbur jetën. Numri i rasteve aktive është 1.070.