“Unë nuk kam asnjë funksion në kompaninë “Pucko Petrol”. Kjo kompani i furnizon me lëndë djegëse të gjitha institucionet shtetërore pa marrë parasysh nga cila parti udhëhiqen. I demantoj të gjitha akuza të bëra lidhshmërinë time me kompaninë dhe marrjen e tenderëve nga institucionet”, deklaroi Jahoski.

Ndryshe ASh-AAA paralajmëroi se ditëve në vijim do të dërgojë parashtresë deri te Komisioni Shtetëror për luftë kundër korrupsionit si dhe në Prokurori, për të hulumtuar marrjen e tenderëve nga kompania “Pucko Petrol” në pothuajse te të gjitha institucionet shtetërore.