Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Bashkësive, Artan Grubi sot ka pritur në takim profesion Dejvid Filips nga universiteti amerikan Kolumbia.

Pas këtij takimi, Grubi ka theksuar se bashkë me universitetin amerikan Kolumbia janë bashkëorganizator të 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.