Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive Artan Grubi përmes faqes së tij në facebook ka informuar se Qeveria në seancën saj të 75 pas rekomandimeve të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse ka miratuar vendim që qytetarët nga sot në ambiente të hapura të mund të lëvizin pa maska mbrojtëse.

Grubi edhe përkundër këtij vendimi, përsëri ka apeluar deri tek të gjithë qytetarët, pa dallim të moshës që të vazhdojnë të kenë kujdes për shëndetin e tyre dhe të afërmve .

Ky është postimi i plotë i Grubit:

https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/326899525466239