Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar, se tani e tutje, në shqip do të jenë edhe pasaportat, patentat e shoferit dhe librezat e shoferit.

Kjo do të bëhet pa pasur nevojë që qytetari shqiptar të parashtrojë kërkesë të veçantë.

Këtë njoftim, Grubi e ka nisur me fjalinë: “Edhe një lajm i mirë”.