Kryeministri Zoran Zaev së bashku me ministrin e Jashtëm Bujar Osmani dhe zv.kryeministrin për Çështje europiane Nikola Dimitrov janë në Paris në një darkë pune me presidentin e Francës, Emanuel Macron.

Para darkës së punës, Zaev dhe Makron kanë dhënë deklarata për media.