Policia ka vënë në pranga 10 persona për falsifikim të testeve të Covid-19. Mes të arrestuarve janë 3 mjekë dhe sekserë të agjencive të udhëtimit.

Ata shisnin teste fiKtive kundrejt pagës 35-40 euro./albeu.com