Në konkursin më të madh të inovacionit në Evropën Juglindore, të organizuar në internet për shkak të kushteve koronare, Euroinvent-2021 promovon krijimtarinë ndërkombëtare në një kontekst evropian, duke shfaqur përfitimet e shkollave të dedikuara në arsimin e lartë dhe kërkimin akademik, si dhe shpikësit individualë.

Nxënësit nga ShMP “Jahja Kemal” fituan 21 medalje ari dhe 7 argjendi dhe 2 lavdërime.

Urime nxënësve tanë të dashur dhe mentorëve të tyre për këtë sukses të madh.

Ju mund të shikoni në faqen e internetit: https://www.euroinvent.org/

Ju mund të kontrolloni abstraktet e projekteve, posterat nga faqja e internetit e dhënë.