Doktori Nadir Ajruli nga Kamjani përflitet se do të jetë kandidat i mundshëm nga radhët e BDI-së për komunën e Bogovinës informon Tetovasot.
Deri tani katër degë të BDI-së kanë propozuar kandidatët e tyre ku pritet lideri i BDI-së të shpalos të gjithë emrat e kandidatëve në vijim.

Dibra me Hekuran Dukën, Saraji me Blerim Bexhetin, Likova me Erkan Arifin dhe Zhelina me Fatmir Izairin.

Të tjerë emra që qarkullojnë në media ende nuk janë zyrtare nga degët e BDI-së dhe më pas të vendoset zyrtarisht.Tetovasot.