Partia “E Majta” do të bllokojë Ligjin për Shtetësinë me fjalime të gjata dhe heshtje.

Lideri dhe deputeti, Dimitar Apasiev me fjalime ose heshtje do të përpiqet të bllokojë Ligjin për Shtetësinë në Komisionin e Mbrojtjes.

“E majta do të përdorë të gjitha kapacitetet e saj për të parandaluar miratimin e një ligji të tillë të dëmshëm dhe inxhinierinë e planifikuar artificiale të strukturës demografike, të cilën qeveria po përpiqet ta shtyjë me dhunë, në mënyrë të parregullt dhe pa pjesëmarrjen e publikut”, thonë nga “E Najta”.

Nga atje shtojnë se projektligji për shtetësinë u miratua me dyer të mbyllura midis Kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarëve të ASH-së dhe AAA, Zijadin Sela dhe Afrim Gashi.