Tenistja ruse, Jana Sizikova është arrsetuar në Paris, nën dyshim të trukimit të përballjeve në dyshe në tenis në turneun Masters “Roalnd Garros 2020”. Sipas mediumeve , që thiren në burime policore, është arrestuar tenistja e cila është e specializuara për garat në dyshe dhe aktualisht është në vedin e 101 të renditjes së dysheve të tenisit.

Ajo është arrestuar pas sfidës në turneun në Paris, si pjesë e hetimit të hapur nga 1 tetori për “korupcionin në sport” dhe “mashtrim në grupe të organizuara”, ka shpjeguar hetuesia, me çka konfirmoi lajmin e të përditshmes franceze “Parisien”.