Nuk do ketë shtyrje të zgjedhjeve lokale pavarësisht anulimit të tenderit të parë për furnizim të terminaleve për leximin e të dhënave biometrike të qytetarëve, ka deklaruar kreu i KSHZ-së Aleksandar Dashtevski. Tenderi i parë është anuluar nga ana e Byrosë për furnizime publike, ndërkaq Dashtevski ka informuar se tenderi i dytë është publikuar dje.

Tenderi do të kryhet deri në fund të këtij muaji dhe nuk do ketë asnjë shtyrje të zgjedhjeve lokale sepse afati është fleksibël – gjysma e dytë e tetorit. Ne do ta njoftojmë kryetarin e Kuvendit kur do jemi të gatshëm – tha Aleksandar Dashtevski, Kryetar i KSHZ-së.