Në një atmosferë të këndshme dhe miqësore, me propozime shumë konstruktive nga të dyja palët, të cilat pasqyrojnë dëshirën e ndërsjellë për të përforcuar dhe thelluar bashkëpunimin dypalësh ekonomik midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Ukrainës, përfundoi seanca e tretë e komisionit ndërqeveritar sipas Mrrëveshjes së Qeverisë së Maqedonisë dhe asaj ukrainase për bashkëpunim ekonomik dhe tregtar, bashkëkryesuar nga Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe Zëvendës Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Bujqësisë të Ukrainës Taras Kaçka si nikoqir.