I pyetur në “Rruga Drejt” se çfarë do të promovohet me 5 qershor pas paralajmërimeve nga Bashkimi Demokratik për Integrim, gjegjësisht nëse do të ketë befasi si me kryeministrin shqiptar, deputeti i BDI-së, Arbër Ademi tha se këtë gjë e di vetëm kryetari Ali Ahmeti.

Kjo është çështje që i përket kryetarit Ahmeti, kryetarit të partisë dhe absolutisht është befasi, surprizë të cilën do ta shpalosë dhe e di ai dhe vetëm ai, kryetari Ahmeti”, pohoi Ademi në “Rruga Drejt”.