Një gjeneratë e re e modelit RS3 të Audi është në rrugë e sipër dhe pamja u zbulua falë imazheve që “rrjedhën” në Gjermani.

Audi RS3 i ri do të jetë më i miri dhe më i fuqishmi deri më tani, dhe do të ketë gjithashtu një regjim drift që kanë shumë vetura më të reja me të gjitha rrotat. Ende është në pritje të prezantimit zyrtar dhe informacionit teknik nga Audi sepse deri më tani janë publikuar vetëm ngacmime, por fotot janë një prezantim i mirë.

Burimi origjinal i fotove nuk dihet, por ka shumë të ngjarë të jenë të besueshme. Ato tregojnë se RS3 në mbrojtëset e përparme ka hapje ventilimi të modeluara në e-tron GT, dhe ngjyra jeshile është mjaft tërheqëse.

Duket se modeli në foto është i pajisur me paketën Black Opics, kështu që pasqyrat anësore, spoiler në kapakun e bagazhit, elementet e grilës së radiatorit dhe detaje të tjera janë pikturuar me të zezë me shkëlqim. Nënshkrimi i dritës së dritave të ditës, i cili është specifik për modelin RS3, është qartë i dukshëm në foto.

Gjithashtu, mund të shihet një dizajn i ri i buzës, si dhe pincë masive të frenave. Kulmi është i zi, dhe ka një element të rremë “të rremë” në pjesën e pasme. Skajet ovale të tubave të shkarkimit janë pjesë e një shpërndarësi masiv “të rremë”.

Brenda, ka një ekran dixhital të rregullushëm të informacionit të drejtuesit me lexime për forcën G, shpërndarjen e çift rrotullues dhe mënyra të ndryshme të vozitjes. Audi i ri RS3 debuton zyrtarisht në 19 korrik.