Nga 2802 teste të kryera në 24 orët e fundit janë regjistruar 15 raste të reja të të prekurve nga Kovid-19 dhe atë: Shkup-4, Kërçovë-5, Tetovë-3, Prilep-1, Ohër-1 dhe Dellçevë-1. Në ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik njoftojnë se janë regjistruar edhe 14 të shëruar. Ndërsa nuk është shënuar asnjë viktimë.