Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive Artan Grubi i ka uruar të gjithë qytetarët për një rikthim të mbarë e të shpejtë në gjendje normale informon Tetovasot.

Grubi këtë e ka ndërlidhur me ditën e sotme në të cilën është vendosur sipas tij të lirohemi nga mbajtja e maskave në ambiente të hapura përcjellë Tetovasot .

“Uroj rikthim të mbarë e të shpejtë në gjendje normale, duke respektuar protokollet tjera shëndetësore” u shpreh Artan Grubi duke u uruar qytetarëve shëndet dhe duke i lutur njëkohësisht për kujdes. Tetovasot.