Dje në ora 18.30, efektivët e policisë nga Stacioni Policor Gostivar, kanë arrestuar personat S.D. (34) dhe S.D. (34), vëllezër nga Gostivari, për arsye se rreth orës 16.15 në Gostivar kishin sulmuar fizikisht gruan e njërit prej tyre informon Tetovasot . Pasi çështja është dokumentuar dhe sqaruar plotësisht, kundër tyre do të ngrihet parashtresë adekuate.