Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti është sonte mysafir në “Click Plus”.

Në pyetje se kush do të jetë kandidat për komunën e Tetovës, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim tha se Teuta Arifi nuk qëndron keq në anketat për zgjedhjet lokale dhe se mund të kandidojë për mandatin e tretë.

Ali Ahmeti tha se edhe zëri i shum përfolur Florin Besimi aktualisht drejtor i spitalit klinik të Tetovës nuk është i interesuar të kandidojë për Tetovën.