Lideri i BDi-së Ali Ahmeti , me rastin e 143 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit në rrjetet sociale shkruan se kjo ngjarje ishte rruga më e drejtë dhe më e mirë e shqiptarëve drejt krijimit të miqësisë me Europën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Vepra e themeluesve të Lidhjes Shqiptare dje, sot e përgjithmonë do frymojë mes nesh.
Lidhja është frymëzim për gjithë ne.
#143vjetBashkë