Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka qëndruar sot në Strugë i shoqëruar nga ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri dhe kryetari i Strugës, Ramiz Merko.

 

Kanë mbikëqyrur rrënimin e platformave në bregun e Liqenit të Strugës.

Ndërkohë, Grubi e ka pyetur Merkon.

“A e ndikon kjo (platforma) biodiveristetin, natyrën e Liqenit? Ju me siguri nuk i keni prekur kallamin?”.

Merko me përgjigje:

“Kallami, nga 50 hektarë, është shtuar në 300 hektarë. Këtu nuk ka pasur kallame”.