Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se gjatë ditë së djeshme, një 76-vjeçar, ka sulmuar fizikisht dy punëtorë të Fondit për Sigurim Pensional dhe Invalidor.

“Më 01.06.2021 në ora 12.20 në SPB Shkup është denoncuar se në afërsi të FSPIM-së, në Aerodrom, D.H.(76) nga Shkupi ka sulmuar fizikisht S.L. (46) nga fshati Gllumovë e Shkupit dhe M.L.(62) nga Shkupi, të dy të punësuar në FSPIM”, thuhet në njoftim.

Ndërmerren masat për zbardhjen e plotë të rastit.