Sot Zv/Ministri i Transportit dhe Lidhjes, Bekim Rexhepi, priti në takim Nevzat Bejtën ish kryetarin e komunës së Gostivarit.

“🇦🇱 Kisha kënaqësi ta takoj
zëvendës ministrin në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve, z. Bekim Rexhepi, me të cilin diskutuam për çëshje në interes të qytetarëve” shkruan në faqen e tij në facebook Nevzat Bejta.