Është djegur një kamion këtë mëngjes në afërsi të Negotinës, konfirmoi për MIA-n, Ile Iliev, komandanti i Njësisë Territoriale të Zjarrfikësve të Negotinës. Zjarrfikësit me dy kamionë zjarrfikës ndërhynë në vendin e ngjarjes sa më shpejt që ishte e mundur. Raportohet se nuk ka viktima e as të lënduar dhe se është shkaktuar vetëm dëm material.