Skender Rexhepi-Zejdi nga Alternativa në Click Plus u pyet nëse do të bëjnë koalicion me VMRO-DPMNE-në dhe LSDM-në. Ai u shpreh se me VMRO-në e cila vështirë e ka të ndahet nga Gruevski dhe me LSDM-në që i tradhtoi ato që fitoi votat vështirë se do të ketë koalicion.

“Me këtë LSDM që i tradhtoi ato që i fitoi votat dhe me këtë VMRO-DPMNE që nuk mund të ndahet nga Gruevski nuk shoh mundësi bashkëpunimi”, deklaroi Zejdi