Legjenda e boksit të Kosovës, Xhevdet Peci, është shumë i mërzitur dhe nuk mund të besoj, se ka ndërruar jetë shoku më i mirë i tij, Ismet Bogujevci, këngëtari i mirënjohur.

Peci dhe Bogujevci, ka pasur shumë raste që së bashku ia thonin këngës dhe aq bukur këndonin!

“O Bali Ismet, lamtumirë s’do të them kurrë se ti për mu e kah flitet shqip nuk do të vdes kurrë”, ka shkruar Peci në profilin e tij në facebook.

Bogujevci ka qenë dashamirë i flaktë i sportit, mik i madh edhe me të ndjerin Fadil Vokrri.