Fituesi i pestë i SUPER MILLIONIER Xhek POT u shfaq sot në ambientet e Video Lottery Casinos Austria për të rritur rendimentin e tij të eksportit prej një 9,224,579 denarë fantastikë. Ai u përpoq të mbetet anonim, por ai ndau historinë e tij te lumtur

Ai tha se më 8 maj, të shtunën, kur hyri në objektin e Zlatna Kopachka, në vendbanimin Shkup , ai kishte ndërmend të relaksohej dhe të argëtohej, sepse kishte një ditë nervoze. Ai nuk mendoi për ndonjë rendiment më të lartë kur terminali i Video Lotarisë sinjalizoi një tenxhere me SUPER MILIONER. Shuma prej 9,224,579 denarë është më e madhja që kam fituar ndonjëherë në një lloj të tillë lojërash dhe ai së pari do të mendojë se si dhe pse do t’i shpenzojë paratë.

Në muajin e dytë që nga aktivizimi i këtij rendimenti, ky është tashmë kontrolli i pestë i SUPER MILIONERIT. Deri më tani, eksporti më i madh ka arritur të fitojë fituesin e parë të këtij prodhimi, 10,922,768 denarë fantastikë.

Dita e sotme gjithsesi është e veçantë dhe në të kemi ndarë ankesat më të mira në lidhje me ditëlindjen e 41-të të klientit tonë, Kire Lazarov, dhe mund të përsoset vetëm me një fitim të ri të madh nga repertori i Kazinove Shtetërore të Video Llotarisë Austri. Një tjetër fitues i ri i MILLIONAIR STOCK POT u regjistrua në Prilep, që arrin në 1,616,504 denarë.

Rendimentet e Kazinove Shtetërore të Lotarisë së Videove në Austri sjellin gëzim. Në lojë janë një tenxhere MINI CHECK, me vlerë 4,000-5,000 denarë, një tenxhere MILLIONIRE CHECK në eksporte prej 1,200,000-1,800,000,000 denarë dhe SUPER MILLIONAIR CHECK POT më të njohura, e cila mund të arrijë një maksimum prej 12,000,000 denarë.