Njerëzit me të vërtetë duan të vendosin ar në gjithçka. Epo, ekziston një tastierë Wii që është gjithashtu e mbuluar me shtresa ari. Një tastierë me jo më pak se 24 karat dhe e rezervuar ekskluzivisht për Madhështinë e saj Mbretëreshën Elizabeta II. Siç mund ta prisni, kjo tastierë është një artikull unik dhe nuk do të jetë në dispozicion për askënd tjetër. Epo, pothuajse … Duket se blerësit janë shumë të interesuar për këtë mrekulli të vogël, pasi tani është në ankand në eBay.

Një tastierë e cilësisë së mirë me vlerë në peshën e saj prej ari
Për të kuptuar se si u krijua ky sistem jashtëzakonisht i çmuar argëtimi, ne duhet të kthehemi në vitin 2009. Në atë kohë, THQ kishte tërhequr një marifet të madh PR për lojën e tij Lojërat Big Family: botuesi urdhëroi një version premium të Wii, të plotë me këtë lojë, për vetë Mbretëreshën. Megjithëse tastiera, e destinuar fillimisht për Mbretëreshën, ka të ngjarë të mos ketë qenë kurrë në duart e saj. Ka të ngjarë që stafi i mbretërve të ketë refuzuar dhuratën. Për këtë arsye, një koleksionist me emrin Donny Fillerup duket se e kishte atë në posedim të tij në 2017.

Wii prej ari për madhështinë e saj në shitje në eBay
Për të siguruar të ardhurat, koleksionisti shiti konsolën e Elizabeth II, siç dëshmohet nga oferta e tij. Një ofertë për të dalë në ankand konsol, e cila filloi me 300,000 dollarë (215,500). Blerësit ishin të shpejtë për të vënë kartat e tyre të kreditit në linjë. Mbetet të shihet se deri ku do të shkojnë ata për të marrë këtë tastierë. Për t’i bërë jehonë këtij lajmi të vogël të historisë së video lojrave, tastierat e rregullta gjithashtu mbeten të pakapshme, pasi vazhdojnë mungesat në mbarë botën për PS5.